Yem Teknolojisi

2016 yılında Tübitak ile ortak proje içerisinde başlamış olan Yem çalışmalarımız, bugün 8.000 ton/yıl kapasitesi ile tüm ürettiğimiz hem kuluçkahane hem kafes balıklarımızın yem ihtiyacını karşılar noktaya gelmiştir.

Bu sayede kendi içeriğimizi kendimiz belirleyerek üretim modellerimizdeki kaliteyi yem ile de birleştirerek son üründe yüksek kaliteyi yakalamaktayız.

Türkiye’de ilk kez kullanılan mikro pulvarizasyon yöntemiyle 100 mikronun altında öğütülen hammaddeler, maximum sindirilebilirlik ve verim ilkeleri hedef alınarak, extrüzyon teknolojisiyle pelet haline getirilerek son şeklini almaktadır.

200 mikrondan başlayarak 15 mm’e kadar üretmekte olduğumuz yemlerimizde, yüksek oranda omega-3, omega-6 yağ asitleri, aminoasitler ve bağışıklık sistemini destekleyici içerikler kullanmanın yanı sıra, sürdürülebilirlik ilkemizden vazgeçmeyerek balıklarımız için en kaliteli ve etkin yemleri üretmekteyiz.